Miljøgebyr på felleskostnader

Fra og med 1. januar 2017 innføres miljøgebyr på felleskostnadene på kr. 49 pr papirfaktura som sendes ut.

Vi ønsker å effektivisere våre utsendelser til våre forvaltningskunder og deres andels- og seksjonseiere. Dette gjør vi fordi vi ønsker å redusere kostnadene ved produksjon og utsendelse av papirfaktura for boligselskapene, og fordi vi ønsker å redusere bruken av papirutsendelse, da dette gir en miljøgevinst.

spar miljøet

Vær miljøbevisst og velg AvtaleGiro eller eFaktura. Andels- og seksjonseierne kan unngå miljøgebyret ved å ta i bruk AvtaleGiro eller eFaktura. Ved å velge en slik løsning vil man ikke bli belastet gebyr i forbindelse med betaling av felleskostnader.

Trygg betaling i ferien

Ekspertene anbefaler å betale med kredittkort på r…

Ledig ungdomsbolig i Fet Boligstiftelse

En ledig 2 roms utleiebolig for ungdom under 30 år…

BORI BBL flytter

BORI BBL finner du nå i Bjørnsonsgate 35 i Lillest…

Styretelefonen holder sommerlukket

Styretelefonen er sommerstengt fra 23.juni til 21.…

Nyhetsarkiv