Hopp til innhold

Skjeggkre sprer seg – styret har ansvar

Historier om skjeggkre er dagligdagse. Domstolene gir kjøpere prisavslag hvis det er skjeggkre i boligen, barn får dem med seg hjem fra barnehagen og avisene beretter at de er funnet på mange kjøpesentre, konserthus og skoler. Snart er de i de fleste boliger.

Skjeggkre er ikke farlige og gjør ikke skade i borettslag og sameier. Styret kan likevel ha plikt til å bekjempe dem. I følge forskrift om skadedyrbekjempelse har eier av bygning ansvar for at det iverksettes tiltak for å utrydde skadedyr.

Les hele saken her

Hvem har ansvaret når noen faller på isen?

Faller du på isen utenfor blokka og skader deg, ka…

Irritert på naboens julelys?

Mange er godt igang med å pynte hus og leiligheter…

Vinteren nærmer seg – hva må dere huske på?

Fjorårets vinter var utfordrende for både mannskap…

TV, bredbånd og smarte hjem til boligselskap!

– BORI har valgt å inngå avtale med Get om leverin…

Nyhetsarkiv