Hopp til innhold

DERFOR BØR DU SØKE BISTAND FRA EN FORRETNINGSFØRER

En forretningsfører har som oftest bred kompetanse i hvordan sikre den daglige og fremtidige driften av borettslag og sameier, hvordan styret optimalt forvalter felles midler og ressurser, og er en autorisert regnskapsfører.

Boligbyggelag tilbyr forretningsførsel for borettslag og sameier, og har autorisasjon som regnskapsfører. Er boligbyggelaget i tillegg ISO-9001 sertifisert kan du føle deg trygg på at de også har et kvalitetssystem som sikrer deg ytterligere trygghet som kunde.

Les hele saken her

Get Safe – Gjør borettslagene tryggere

BORIs samarbeidspartner Get har utviklet Get Safe,…

Ikke bestill container før du har lest dette

Det finnes mange leverandører av container og andr…

Innen 2020 skal alle nedgravde tanker bort

Innen 2020 skal alle nedgravde tanker bort Nrc Gra…

Stemmerett og forslagsrett i BORI

Stemmerett og forslagsrett i BORI BBL  Generalfors…

Nyhetsarkiv