Hopp til innhold

Ny storkundefordel Ustekveikja Energi

BORI inngår samarbeid med Ustekveikja Energi

BORI har inngått samarbeidsavtale med den anerkjente og landsdekkende kraftleverandøren Ustekveikja Energi AS, om levering av såkalt gjenvinningskraft til BORIs forvaltede boligselskap. Dermed vil Ustekveikja Energi levere strøm til et boligbyggelag med ca. 36.500 medlemmer og 26.000 boliger i ca. 700 boligselskaper til forvaltning.
Ustekveikja Energi ble startet i 1992, og er 100% eid av Hol Kommune i Hallingdal. De har hovedkontor på Geilo, og avdelingskontor i Oslo. Ustekveikja har lenge vært kjent for prisgunstige strømavtaler, både til bedrifter, borettslag og privatpersoner i hele Norge.

Tilbud til våre forvaltede boligselskap

BORI gruppens forvaltede boligselskap får mulighet til å kjøpe gjenvinnings-kraft til svært fordelaktig pris via Ustekveikja, til sine fellesmålere.
Ustekveikja Energi kan gi BORIs forvaltede boligselskap fordelaktig gjenvinnings-kraft til lagets fellesmålere fordi Ustekveikja Energi administrerer og forvalter Norske Skog sin produksjon av gjenvinningskraft ved sine anlegg.
Norske Skog produserer elektrisk kraft av overskuddsvarmen fra egen produksjon, i stedet for at denne slippes ut i luften eller i bakken. Dette er et viktig miljøtiltak som myndighetene ønsker å belønne, og innebærer at sluttbrukerne – i dette tilfellet BORI gruppens forvaltede boligselskap – kan få levert strøm med en rabatt både på forbruksavgift (på nettleien) og el-sertifikater (på strømavtalen).
Vi i BORI gruppen er stolte over å samarbeide med Ustekveikja Energi om levering av gjenvinningskraft til våre forvaltede boligselskap.

Boligselskap som allerede er kunde hos Ustekveikja Energi vil kunne få BORI-tilbudet når gjeldende avtaletid er utløpt.

Logg deg inn på Portalen for å se tilbudet og link til bestilling.
Portalen

BORI-medlem og ønsker å bytte til Ustekveikja Energi? Les mer her.

 

 

Finanstilsynet gir Boligbanken konsesjon

Finanstilsynet har gitt den nyetablerte Boligbanke…

Ny i styret eller behov for å friske opp kunnskapen?

Vi tilbyr i samarbeid med NBBL introduksjonskurs f…

Samle bonus og spar penger i ferien! Medlemsfordelene dine gjelder i hele landet

Husk at gjennom medlemskapet ditt har du tilgang t…

Få praktisk kodelås til ferien! Trippel bonus hos CERTEGO

27. juni til 1. juli får du trippel bonus på alt d…

Nyhetsarkiv