Hopp til innhold

Forkjøpsrett Stasjonsløkka på Råholt

Vi pangstarter mai med salgsstart på Stasjonsløkka – trinn 4 på Råholt. Dette trinnet har fått navnet Stasjonen og ligger, ikke overraskende, kun et par minutters gange fra Eidsvoll Verk togstasjon. Herfra tar det 30 minutter til Oslo S og kun 5 minutter til Oslo Lufthavn. Men den aller beste nyheten er at du – som BORI-medlem – har forkjøpsrett på de lekre leilighetene før de slippes på det åpne markedet. Mulighet for å melde forkjøpsrett åpner 24. april kl. 12 og avsluttes 2. mai kl. 12. Ordinær salgsstart er 7. mai.

Ønsker du å melde din interesse for forkjøpsrett på en av leilighetene må dette meldes skriftlig til monica.kjelberget@bori.no innen 2. mai 2019 kl. 12.00.

Les mer om prosjektet under bilde.

Stasjonen består av 40 leiligheter mellom 37 og 76 kvm. Du kan velge mellom 1-, 2- og 3-romsleiligheter, alle med herlig vestvendt balkong eller uteplass. Lettvint og lettstelt, og helt oppdatert. Er du nysgjerrig på leilighetene så ta gjerne en titt på prosjektsiden her. Her finner du også nedlastbart prospekt, priser og budkjema. Førstemann til mølla!

Har du spørsmål rundt prosjektet, leilighetene eller kjøpsprosessen ønsker vi at du tar kontakt med megler på prosjektet, Vibeke Voksøy i Aktiv Eiendomsmegling.

Hun når du på tlf. 402 23 800 eller mail: vibeke@aktiv.no

Bonus opphører inntil videre hos Intersport, G-Sport og G-Max

Gresvig sine sportskjeder jobber med å få på plass…

MEDLEMSKONTINGENT 2020 OG MEDLEMSKORT

I uke 9 sender vi ut medlemskontingent for 2020 og…

Ny fordel til medlemmer og forvaltede boligselskap

BORI BBL og Radonmannen AS har inngått samarbeid o…

Ny storkundefordel Røde Kors Førstehjelp

BORI BBL og Røde Kors Førstehjelp AS har inngått s…

Nyhetsarkiv