Hopp til innhold

Utsendelse av betalingspåminnelse

Har du ikke innbetalt medlemskontingenten for 2019, vil du i løpet av de nærmeste dagene motta en betalingspåminnelse fra oss.

 

Vi håper det er en forglemmelse og at du fortsatt ønsker å være medlem av BORI. Via medlemskapet ditt i BORI, får du tilgang til over 76 500 boliger på forkjøpsrett og tilbud om rabatt og bonus på en rekke varer og tjenester

Ønsker du likevel ikke å være medlem lenger, anbefaler vi deg å overføre medlemskapet til en i familien din. Ikke la opparbeidet ansiennitet gå til spille, men la noen andre i familien dra nytte av mulighetene lang ansiennitet gir på boligmarkedet. Dersom du ønsker å overføre medlemskapet ditt, må utestående faktura innbetales før medlemskapet kan overføres. Les mer om overføring av medlemskap ved å trykke her

Ønsker du melde deg ut av BORI, må det skje skriftlig enten via brev eller e-post. Dette er på grunn av ansienniteten som er knyttet til medlemskapet. Ved utmelding vil opparbeidet ansiennitet gå tapt og vil ikke kunne gjenopptas ved ny innmelding i BORI BBL.

Hvis du har flyttet inn en BORI-leilighet etter 1. januar, må du innbetale kontingenten selv via faktura i år.

Har du mottatt en betalingspåminnelse for et familiemedlem som har gått bort, må du/dere som arvinger avgjøre hva du/dere ønsker å gjøre med medlemskapet. Medlemskapet kan enten overføres til noen andre i familien eller sies opp. Både ved overføring og utmelding av medlemskap knyttet til et dødsbo, må uskifte-/skifteattest vedlegges. Alle arvinger som framkommer på attesten må samtykke i overføringen/utmeldingen.

Har du spørsmål vedrørende kravet som ikke har blitt besvart ovenfor, anbefaler vi deg å titte på Ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svar her, så ta kontakt med oss på tlf. 63 89 02 00 eller e-post: medlem@bori.no.

NOKAS Alarm skifter navn

NOKAS Alarm heter nå Avarn Security.   Har du…

SPOTPRIS + 0 i påslag til fellesmålerne i boligselskapene

Våre forvaltede boligselskap, etablerte og de unde…

Utsending av felleskostnader 2. halvår 2020

På grunn av vedlikehold av interne rutiner vil det…

Sommer og medlemsfordeler

Medlemsdager og gode tilbud til deg som er medlem …

Nyhetsarkiv