Hopp til innhold

Bredbånd og TV til boligselskap

I 2018 inngikk Get og BORI avtale om levering av TV og bredbånd til BORI-konsernets forvaltede borettslag og sameier. Get tilbyr egne, fordelaktige BORI-pakker til BORIs borettslag og sameier. Forvaltede borettslag og sameier kan lese mer om BORI-pakkene og se pris i portalen, eller kontakte sin primærkontakt hos BORI.

Gunstig oppgradering for beboere
Er du beboer i et BORI-forvaltede borettslag eller sameier som har avtale med Get via BORI, kan du oppgradere til sterkt redusert pris. Beboerne som ønsker å oppgradere til høyere bredbåndshastighet eller større TV-pakker, vil kunne kjøpe dette til sterkt reduserte priser. Dette kan beboerne se og gjøre inne på min side på get.no.

 

Get BoX – markedets råeste TV- og strømmeboks
Get box er liten, men inni skjuler det seg flere muligheter. Gjennom Get boX har du mulighet til å se og ta opp tradisjonell TV, og strømme filmer og serier fra ulike tjenester som Netflix og HBO. Get boX har også innebygget Chromecast og Andorid TV som gjør at du får tilgang til tusenvis av apper. Den leverer høy bildekvalitet og har stemmestyrt fjernkontroll.  Felles søk på tvers av alle apper og kanaler, gjør det enkelt og raskt å finne frem til sine favorittprogram. Dette er bare noen av fordelene til Get boX, les mer og bestill her.

 

 

Du kaster vel ikke batteriene i søpla?

Batterier er et veldig nyttig produkt. Men siden d…

Nytt salgstrinn på Granåstoppen – bruk forkjøpsretten din!

Vår samarbeidspartner Bakke AS lanserer om kort ti…

Bonus i nettbutikker

Nå får BORI-medlemmer  bonus i enda flere nettbuti…

Ustekveikja Energi svarer på ofte stilte spørsmål

Strøm og strømpriser er ikke alltid like lett å fo…

Nyhetsarkiv