Hopp til innhold

Medlemsdag hos Montér lørdag 29. august!

Lørdag 29. august får du dobbel bonus (10 %) på det du handler hos Montér! Her finner du alt du trenger til oppussing: Trelast – Listverk – Kjøkken – Garderobe – Bad – Maling – Gulv – Jernvare – Verktøy – Hage.

 

Dobbel bonus gjelder ved betaling fysisk i butikk, men benytt deg gjerne av «klikk & hent» på nettsiden, da betaler du i kassen til byggvarehuset. For å få bonus må du betale med betalingskort du har registrert inne på Min side

I disse varehusene får du bonus.

Skal du bygge noe?

Byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger, og setter deg gjerne i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Les mer om tjenestene Montér leverer her.

Er du medlem i Montér kundeklubb?

Da får du kundeklubbtilbud i tillegg til bonus! Les mer

 

Pass på at du får bonuskronene dine!

Den 01.05. endret vi rutinen for opptjening av bonuskroner. Nå må alle medlemmer ha registrert betalingskort på Min side på web eller i app, for å få bonus når de handler. Da får du bonus hver gang du betaler med betalingskortet i butikker med medlemsfordeler. Har du kr 100 eller mer på bonuskonto? Da kan du overføre penger direkte til din bankkonto.

Skal du fornye hjemmet ditt? Gå ikke glipp av medl…

Endelig klart for forkjøpsrett på BARK Borettslag

Nå er det klart for forkjøpsrett på vårt nyeste pr…

God Påske

Mandag og tirsdag holder vi åpent 08.00-16.00, ons…

Ullerud Panorama i Drøbak – bruk medlemskapet ditt til å kjøpe en bolig!

Du som er medlem av BORI, har nå mulighet til å kj…

Nyhetsarkiv