Hopp til innhold

Juridisk rådgivning hos vår samarbeidspartner

Lover og regler for borettslag og eierseksjonssameier er i stadig endring. Stortinget skal behandle forslag om enklere sammenslåing av sameier og rett til el-billader hos borettslagene, og «koronaregler» om digitale årsmøter og generalforsamlinger er nå på høring og foreslås gjort permanente.

Har ditt styre spørsmål om sammenslåing, brudd på vedtekter og husordensregler, bruk av fellesarealer eller andre juridiske problemstillinger? Vi minner om at vår samarbeidspartner Bing Hodneland advokatselskap kan kontaktes for bistand – også før møtet er gjennomført, kontrakten er signert eller problemene har oppstått. Bolig-, eiendoms- og entrepriseadvokatene hos Bing Hodneland advokatselskap er parate til å bistå.

Les mer og kontakt Bing Hodneland her.

 

Jusprat med boligeksperten hos NBBL

Nye permanente regler om digitale årsmøter samt el…

Førstehjelpskurs på nett!

Nå kan du «livestreame» Røde Kors Førstehjelps ane…

BORI BBL generalforsamling 2021

BORI BBL avholder sin generalforsamling 10. juni. …

Nye TV og bredbåndspakker fra Telia

Telia (tidligere Get) har satt sammen nye og oppda…

Nyhetsarkiv