Hopp til innhold

TV og strømming – se hva du vil, hvor du vil, når du vil

Tekst og bilde: Telia

Med Telia Play er underholdningen aldri langt unna og kanskje en aktivitet du kan ha glede av nå i denne annerledes tiden eller om du skal på en lien påskeferie. Her finner du innholdet fra de største strømmetjenestene og alle TV-kanalene du kjenner til, og mange flere, på én og samme plattform. Alt du trenger er et TV-abonnement fra Telia, så får du tilgang til et enormt underholdningsunivers.

– Vi er opptatt av at du skal kunne se det du vil når det passer for deg. Derfor er det helt opp til deg å sette sammen din egen TV-pakke med de kanalene og tjenestene du vil ha

Innholdet har du med deg overalt, uansett hvor du er – og du kan se det på den enheten du vil, enten det er nettbrett, mobil eller TV. Fordi tjenesten er lik på alle enheter, kan du alltid plukke opp innholdet der du slapp. Det betyr at du kan starte en serie på TV-en hjemme i stua, og fortsette TV-tittingen på vei til jobb. Husk at innhold og opptak også kan lastes ned med offline-funksjonen. På den måten kan du bli underholdt på farten, uten å bruke mobildata.

Lettere å finne frem i underholdningsjungelen

For å gjøre det enda enklere å navigere i underholdningsjungelen tilbyr vi verktøyet IMDB-rating. IMDB er verdens største og mest anerkjente tjeneste for rangering og anmeldelser av filmer og serier, og er implementert i Telia Play. Nylig ble det også lagt inn mulighet for å søke etter innhold i tjenesten.

– Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre å navigere – slik at du kan bruke mindre tid på å velge, og mer tid på underholdning.

For mer informasjon om TV fra Telia – Telia Play besøk https://www.telia.no/tv/

Du kaster vel ikke batteriene i søpla?

Batterier er et veldig nyttig produkt. Men siden d…

Ustekveikja Energi svarer på ofte stilte spørsmål

Strøm og strømpriser er ikke alltid like lett å fo…

Flomutsatte områder: Erstatning og ansvar i borettslag og sameier

Store nedbørsmengder kan by på problemer for de so…

Boligbanken får grønt lys

Den nye Boligbanken ASA med hovedkontor i Lillestr…

Nyhetsarkiv