Hopp til hovedinnhold

Det lønner seg å være BORI-medlem

Medlemskapet ditt hos BORI gir deg flere fordeler enn forkjøpsrett. Skal du for eksempel pusse opp, tegne forsikringer eller bare handle på apoteket, kan det faktisk være mye penger å spare.

LØNNSOMT: BORI-medlemmer får rabatter og bonus på en rekke populære tjenester og produkter.
Publisert 22. aug. 2024
Lesetid: 3 min.
Medlem

Uansett hva du bruker penger på i hverdagen er det lite som smaker bedre enn bonuser og rabatterte priser på akkurat det du trenger.

Som BORI-medlem har du tilgang på en rekke fordeler du kan dra nytte av i hverdagen, for selv om medlemskapet gir deg forkjøpsrett på over 63 000 boliger, er det faktisk mye mer å hente. Alt du må gjøre for å benytte deg av tilbudene er å registrere betalingskortet ditt på «Nabonett», da kommer bonusen automatisk når du handler. For å få rabattene må du vise medlemsbeviset.

En full oversikt over rabatter og bonuser finner du her.

Billige forsikringer og familieliv

Hvis livet alltid hadde gått som smurt ville forsikringer vært helt unødvendig. Kjedelig nok har livet en tendens til å gi oss motstand når vi minst venter det, og da er det fint å være godt forberedt. Benytter du BORI-medlemskapet ditt hos If forsikring får du to prosent bonus på alle forsikringer, i tillegg er det medlemspriser i sikkerhetsbutikken. Der finner du produkter til blant annet båt, bil og hjemmet.

Bil er ofte en stor utgiftspost, derfor er det godt å vite at et medlemskap hos BORI gir deg rabatt og bonus på alt fra verkstedtjenester til nye dekk. BestDrive har det meste du treger for å holde bilen i topp stand.

I tillegg finner du en rekke andre tilbud for å ta vare på familien. Ustekveikja Energi gir deg medlemspris på strøm. Du finner også apotekvarer, tannlege, optiker og matkasse – så slipper du å tenke på hva du skal ha til middag hver dag. Vi må heller ikke glemme våre mest trofaste venner, de trenger også mat, en sjekk hos veterinæren og kanskje et dressurkurs?

En mann og hundens hans på jakt i fint høstvær.
NOE FOR ENHVER: Hele familien kan dra nytte av fordelene BORI-medlemskapet gir.

Klær og forbruk

Gamle favoritter kan fort bli for små eller helt utslitt, og av og til kan det være behov for å fylle opp med noe nytt. Da har vi gode nyheter til deg som er BORI-medlem, for det er en rekke butikker som gir deg bonus på alle kjøp.

Hos Jakt og Friluft og Skogstad Sport kan du fylle opp med turutstyret du trenger, og hos Munk Store, Lindex og Bubbleroom kan du klikke hjem nye garderobefavoritter. Eller hva med en tur til Fretex? Her kan du fornye garderoben til hele familien for en rimelig penge.

Psst! Kosmetikk kan du også få bonus på. Apoteket har mye, men ikke alt, så da er det kjekt med bonus på alle kjøp hos BliVakker.

Oppussing og fornyelse av hjemmet

Nordmenn ligger i verdenstoppen når det gjelder å bruke penger på oppussing. Grunnen er nok at vi er så mye hjemme i løpet av de lange vintermånedene, og derfor er ekstra opptatt av å ha det koselig. En komplett oppussing er dyrt og da er det greit å kunne spare litt der du kan. Rabatter eller bonus på maleutstyr, fliser, baderomsartikler og byggevarer kan derfor komme godt med. Både Modena og Montér er blant aktørene som byr på fordeler.

Ønsker du eksperthjelp til å utføre overflateoppussing som maling og gulvlegging, bør du ta kontakt med Flip. Deres nettverk av håndverkere sørger for at du får en god pris på jobben, i tillegg får du fem prosent bonus på alt.

Vi må heller ikke glemme elektrikertjenestene. En elektriker trengs ofte i oppussingsprosjekter, men også hvis det skjer noe akutt. Som BORI-medlem får du alltid fem prosent bonus på alle kjøp hos Elkonor. Det gjelder både produkter i nettbutikken og elektrikertjenester.

Det er også godt å vite at det ikke er alle prosjekter som trenger like store investeringer. En liten fornyelse kan du få hos Fagmøbler. Hadeland Glassverk kan du også finne mye fint. Her er det mye inspirasjon å hente og veldig hyggelig å stikke innom, av og til har de også rabatter på kulturelle opplevelser som show og utstillinger.

En kvinne står i en butikkgang og ser på malingsprøver i hånden mens hun sjekker smarttelefonen. Hun benytter seg av Medlemsfordeler BORI-programmet for å få tilgang til spesielle rabatter og fordeler.
SMÅ GREP: Det finnes mange BORI-fordeler du kan benytte deg av når du skal oppdatere hjemmet.

Ta vare på fritiden

Planlegger du neste ferie, eller har lyst på et avbrekk fra hverdagen? Da er det kanskje fristende å booke et behagelig hotellrom for å utforske et nytt sted. Thorbjørnrud Hotell gir deg som BORI-medlem hele 25 prosent på overnatting. I tillegg får du fem prosent bonus på alt de tilbyr, blant annet mat, drikke og overnatting. Hotellet ligger rett i nærheten av Hadeland Glassverk, så her kan du kombinere flere gode tilbud. Du kan også sjekke ut BORI-leilighetene ved Guardamar del Segura i Spania. Kun 25 minutter fra flyplassen i Alicante venter en velfortjent pause på solkysten.

I hverdagen er en tur til Spania eller på hotell kanskje litt vel ambisiøst, men hva med å nyte en konsert eller teaterstykke? På Lillestrøm Kultursenter kan du drømme deg bort og få en pause fra hverdagen. De tilbyr alt fra Kulturkafé, til lattergalla og musikaler.

Hvis kultur ikke er noe for deg, kan de fleste sette pris på en matbit hos Peppes. Uansett hvor du er kan du også rømme fra virkeligheten med Nextory, en av Europas største plattformer for lyd- og e-bøker til hele familien.

Ikke glem forkjøpsretten

Blant alle fordelene du får ved å være medlem i et boligbyggerlag som BORI, er selvfølgelig forkjøpsretten den viktigste av dem alle. Den gjør at du stiller først i køen når du skal kjøpe bolig.

Som BORI-medlem har du tilgang på en av landets beste renter i Romerike Sparebank.  Banken tilbyr også alle personlig økonomisk rådgivning, og det kan jo være nyttig for alle. Rådgiverne i Romerike Sparebank kan for eksempel hjelpe deg med å sette opp en spareplan så du kan oppnå boligdrømmen.

Det er med andre ord viktig å huske på alt du kan bruke medlemskapet til. Det er tross alt flest hverdager, og å kjøpe ny bolig skjer ganske sjeldent for de fleste av oss. Da er det godt å vite at medlemskapet kan gjøre nytte for seg ellers også.

Vil du vite mer om hvordan forkjøpsrett fungerer? Les mer her.

Flere artikler