Hopp til hovedinnhold

BORI-medlem og ser etter bolig i Asker? Benytt din forkjøpsrett!

Det er nå to ledige boliger på Langenga i Asker, hvor du som boligkjøper kan velge den boligkjøpsmodellen som passer deg best. LeieEie eller DelEie gir deg muligheten til å bli boligeier på en fleksibel måte.

Publisert 27. aug. 2024
Lesetid: 1 min.
Medlem

Langenga ligger flott til med utsikt mot Oslofjorden og kort vei til både Asker sentrum, Risenga og Hvalstrand bad. De to boligene er lyse og luftige ved hjelp av store vindusflater og god takhøyde i oppholdsrom. Stue/kjøkken vender i hovedsak mot sørvest hvor man har utgang til en romslig privat balkong. I dette boligprosjektet har landskapsarkitektene viet mye tid til å skape lune uterom med flere soner og bruksområder. De grønne arealene har variert og godt gjennomtenkt beplantning. Samtidig er de nye grøntområdene som dannes mellom og rundt byggene, nøye avstemt med de eksisterende grønne skogsområdene og dagens eng og beiteområder. Her er det kort vei til både barnehage og skole, samt gode bussforbindelser.

Om boligene

  • Leiligheter med 2-3 soverom, bad/vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning, gang og sportsbod.
  • Balkong
  • Felles takterrasse for hus 4
  • Leilighetene har en god prosjektstandard med bla. 1-stavs parkett, vannbåren gulvvarme, kjøkken inkl. hvitevarer fra anerkjent leverandør og flislagte bad.
  • Vedlikeholdsvennlige og eneregieffektive løsninger.
  • Parkering er ikke inkludert

Informasjon om boligene

Det inviteres til åpen dag den 28/8 klokken 14.00-19.00. Adressen er Langenga 22, 1386 Asker.

For mer informasjon om boligene og boligkjøpsmodellene gå til leieeie.no eller kontakt Kristine Lindanger på tlf.: 90 07 15 89 eller på e-post kristine@leieeie.no

Link til prosjektets hjemmeside: Langenga i Asker

Ønsker du å melde forkjøpsrett?

Fyll ut meldeskjema og send til Monica Kjelberget innen 9. september kokken 12:00.

 

        Planløsning for en treromsleilighet merket H4-A502 med mål, planløsning og bygningsoversikt. Inkluderer romstørrelser, balkongareal, bod og gulvposisjon i bygningen. Forkjøpsrett med ditt BORI-medlemskap gir prioritet til interesserte kjøpere.
Planløsning for en 3-roms leilighet H4-B502, beliggende i 5. etasje med 65,5 m² boareal, 64,5 m² bruksareal, 11 m² balkong, og 5 m² kjellerbod. Inkluderer en bygningsforhøyning og layout. Nyt forkjøpsrett med ditt BORI-medlemskap for denne fantastiske boligen.
En moderne uteplass med tregulv har to polstrede stoler, et rundt salongbord og forskjellige potteplanter. Scenen er sett fra en åpen skyvedør i glass, med grønt i bakgrunnen.
En person går på en sti gjennom et grønt parkområde, med moderne fleretasjes bolighus omgitt av trær i bakgrunnen.

Flere artikler