Hopp til hovedinnhold

Interessert i bolig i Parsellhaven på Gartnersletta?

Prosjektet vil bestå av 104 varierte leiligheter fra 26 til 95 kvm og du som er BORI-medlem kan nå benytte forkjøpsretten på en av disse!

Publisert 30. aug. 2024
Lesetid: 1 min.
Medlem

Med unik beliggenheten på Lade får Parsellhaven en miks av leiligheter fra 26 til 135 kvm. Det blir moderne 1- til 4-roms leiligheter med smarte, bærekraftige løsninger. Bebyggelsen vil få et variert uttrykk som vil passe inn i omgivelsene og skape gode uterom. Mellom punkthus, fellesbygg og drivhus blir det lagt til rette for felles sosiale soner med benker, plantekasser og frukttrær. Det er kort vei til Korsvika, Ladekaia og til et godt utvalg av butikker og spisesteder.

Om boligene

  • 104 varierte leiligheter fra 26 til 95 kvm.
  • Smarte og bærekraftige løsninger
  • Tog- og metrobuss-stasjon like ved
  • P-kjeller med elbil lading og bildelingsordning
  • Energieffektive boliger med solcelle og geobrønn

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

For informasjon om prosjektet, kontakt eiendomsmegler Katrine Brekke Borren tlf. 91665104, eller e-post: katrine.borren@em1.no

Se prospekt her

Prisliste finner du her

Prosjektets hjemmeside her

Ønsker du å bruke forkjøpsretten?

Du kan melde forkjøpsrett ved å fylle ut bindende meldeskjema og sende til Monica.Kjelberget@bori.no. Frist er fredag 6. september klokken 1200.

Moderne stue med brun skinnsofa, salongbord i tre og spiseplass. Hyller med dekor og planter. Stort vindu med utsikt over grøntområder og en hengende lysarmatur. Lyst tregulv.
Et moderne soverom med et stort vindu, en dobbeltseng, et nattbord, innrammede kunstverk, en hengende plante og en kommode under vinduet. Naturlig lys fyller rommet.

Flere artikler