Hopp til hovedinnhold

Siste utgave av BORI magasinet

Her kan du lese den siste utgaven av BORI magasinet. Denne utgaven er unik – ikke bare er den den ferskeste, men den markerer også slutten på magasinet.

Publisert 29. mai. 2024
Lesetid: 1 min.
Medlem

Digitalisering har vært et viktig fokusområde for BORI i mange år. Etter en medlemsundersøkelse i 2022 ble det klart at medlemmene våre foretrekker digital kommunikasjon fremfor papir.

«Vi ønsker å være mer tilgjengelige og effektivt kommunisere med våre medlemmer. Derfor er dette den siste utgaven av BORI magasinet, enten du leser den på papir eller digitalt,» sier Henriette Carstensen, salgs- og markedsdirektør i BORI. «Fra nå av vil vår nye nettside være kjernen i vår kommunikasjon, og vi vil dele oppdatert informasjon gjennom nyhetsbrev via e-post. Dette vil gjøre oss mer relevante ved at vi når medlemmene raskere.»

I denne utgaven kan du blant annet lese om BORI sitt nye samarbeid med Romerike Sparebank som gir deg som medlem boliglånsrette blant topp 5, den unike Lego-utstillingen på Hadeland Glassverk og 10 viktige råd mot banksvindel og identitetstyveri. Du kan også bli inspirert av skapergleden hos ungdommene i Kreativt Miljø som fikk midler fra BORI-fondet til fire nye symaskiner.

Trykk her for å lese den siste utgaven av magasinet

God lesning!

Flere artikler