Hopp til innhold

Storkundefordeler

Våre storkundefordeler gjelder for alle borettslag og sameier forvaltet av BORI konsernet. BORI storkundefordelene gir ditt borettslag eller sameie gunstige betingelser på en rekke tjenester som:

 

 

TV, bredbånd og Get Safe. Rabatt på veiledende priser ved kollektiv avtale i borettslaget/sameiet. Oversikt over pakker og priser hos Get finner du i styreportalen.
For ytterligere informasjon ring 21900730 eller send    e-post til: styremail@get.no
Juridisk bistand. 30 minutters gratis bistand, fastpris a kr. 2.300,- eks. mva pr time.
Ring 23315990, kontaktpersoner er Hodneland, Rød og Haugaard.
Boligselskap får mulighet til å kjøpe gjenvinnings-kraft til svært fordelaktig pris, via Ustekveikja, til sine fellesmålere.
Ustekveikja Energi kan gi BORIs forvaltede boligselskap fordelaktig gjenvinnings-kraft til lagets fellesmålere fordi Ustekveikja Energi administrerer og forvalter Norske Skog sin produksjon av gjenvinningskraft ved sine anlegg. Priser og betingelser ligger i Portalen. Ønsker du å bli kontaktet av Ustekviekja, klikk her.

 

10% rabatt på container til fastpris, beholder for elektrisk og elektronisk avfall og avfallssekker ved bestilling på nett. Benytt rabattkode BORI i din handlekurv. Boligselskaper kan betale med faktura fra Afterpay, husk å legge lagre e-post til fakturamottak hos BORI BBL eller Sebra Forvaltning på «min side». Bestill container m.m i Ragn-Sells sin nettbutikk

 

5% rabatt på vann- og avløpsarbeid. Oppgi BORI-kundenummer ved bestilling.
Ring 08420

 

Vaktmestertjenester, renhold, måking og gressklipping leveres av BORIs samarbeidspartner Toma Eiendomsdrift AS. Disse kan du kontakte på eiendomsdrift@toma.no eller på telefon 09090.
Ohmia Charging tilbyr et helhetlig elbil ladesystem til BORI konsernets forvaltede boligselskap som gjør det mulig å løse problematikken knyttet til elbil-lading på en enkel og rimelig måte. Her kan du kontakte Ohmia Charging og lese mer om ladesystemet de tilbyr.

 

Sikring mot tap av felleskostnader for borettslag i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.
Kontakt din primærkontakt hos BORI.

 

BORI tilbyr, via Söderberg & Partners, forsikringsprodukter for boligselskaper fra to forskjellige aktører: Fremtind og Gjensidige.
Fremtind og Gjensidige tilbyr, i tillegg til bygningsforsikring, en pakke av dekninger som er tilpasset de fleste risikoer et boligselskap har.

Söderberg & Partners er en nøytral forsikringsmegler, som fungerer som hovedkontakt for styret i borettslag og sameier, når de har spørsmål om forsikringen. Mer informasjon om Söderberg & Partners og forsikring finner styret i styreportalen

 

Kontakt oss gjerne på firmapost@bori.no eller på tlf 63 89 02 00 dersom du ønsker å vite mer om våre storkundefordeler.
Vi har samlet viktig informasjon for deg som sitter i styret her.

Nytt fra våre samarbeidspartnere: