Dette er viktig å tenke på før du leier en avfallscontainer
Skal det ryddes før vinteren? Vår samarbeidspartner Ragn-Sells har noen tips dersom du skal leie container til høstryddingen eller dugnaden.
Containerleie gjør det enkelt å få ryddet unna alle typer avfall, som for eksempel hageavfall, byggematerialer, gips og EE-avfall i beholder. Men før du leier en container bør du sjekke vilkårene grundig.
Noen leverandører annonserer nemlig med fastpris, men så viser det seg at denne prisen kun gjelder et begrenset antall kilo med avfall. Når du fyller opp containeren kan denne grensen overskrides – og da risikerer du å få en ubehagelig overraskelse når regningen kommer.
– Leieavtalen vår er veldig lett å forholde seg til. Vi opererer med én fastpris som gjelder uansett av vekten på avfallet, så lenge vekten er innenfor det containeren tåler, sier Anders Ellefsen som er markedsansvarlig i Ragn-Sells.
Bestill container til fastpris med storkunde- og medlemsrabatt
BORI og Ragn-Sells har samarbeidet i mange år:
Vi har valgt Ragn-Sells fordi vi synes tilbudet deres er veldig bra! Container til fast og forutsigbar pris er populært hos våre medlemmer. Her kan de enkelt bestille akkurat den containeren de har behov for, og fylle den opp uten å risikere noe vekttillegg i prisen.
Husk å sortere avfallet før det går i en container for blandet avfall. Farlig avfall som olje, maling, lakk, impregnert trevirke og batterier skal ikke oppi der. Det samme gjelder hvitevarer, småelektronikk, isolasjon, gips og dekk. Det finnes egne containere og beholdere for dette. Ragn-Sells har utarbeidet en flyer som kan distribueres til dugnadsgjengen eller ryddelaget i forkant for å hjelpe til med god sortering.
Flere artikler
Ustekveikja Energi kommenterer kraftmarkedet
Vår samarbeidspartner på strøm Ustekveikja Energi deler nyheter og artikler om strømmarkedet. I den siste markedskommentaren kan du lese om at det fremdeles er billigst strøm i nord og enda dyrer...
Når kontrollerte dere lekeplassen sist?
HMS-ansvaret som ligger hos styrene i borettslag og sameier kan ofte føles ut som en klamp om foten. Likevel er det et viktig arbeid som kan være med å forhindre at ulykker skjer.
HMS- hvem har ansvaret i boligselskapet?
For styret er det lovpålagt å ha internkontroll, men hva gjelder for beboerne?